Πλατφόρμα e-learning ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΛΛΙΝΤΖΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Ενημερώστε μας είτε τηλεφωνικά είτε στο pfkollintza@yahoo.gr για το ενδιαφέρον σας να εγγραφείτε στην πλατφόρμα ώστε:

  • να σας δώσουμε κωδικούς για την δωρεάν παρακολούθηση των πρώτων μαθημάτων του διαγωνισμού που επιθυμείτε.
Α. ΕΣΔΔΑ
Μπορείτε να παρακολουθήσετε χωρίς καμμία επιβάρυνση τα πρώτα μαθήματα του Κράτους, της Οικονομίας και των Γενικών Γνώσεων κατ' επανάληψη όσες φορές θέλετε για 3-4 ημέρες
  • Τα βιντεομαθήματα για το διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ
    θα παραμένουν  βιντεοσκοπημένα και θα τα βλέπετε (για τους εγγεγραμμένους υποψηφίους) όσες φορές θέλετε και όποτε θέλετε, μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός του 1ου Σταδίου δηλ. έως 23 Ιουλίου.
Καλύπτουμε βιντεοσκοπημένα τα μαθήματα της Οργάνωσης & Λειτουργίας του Κράτους,της Μικρο-μακροοικονομίας και των Γενικών Γνώσεων για το διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ, συνολικής προετοιμασίας 192 ωρών!!.

Δεν υπάρχουν μαθητές στην τάξη και έτσι το μάθημα είναι σαν ΄΄ιδιαίτερο΄΄.
Υπάρχουν ειδικά βίντεο με εμβάθυνση σε θέματα θεωρίας, αναλυτικές απαντήσεις στα ειδικευμένα ερωτήματα των φυλλαδίων στη Μίκρο-Μάκρο,
και αναλυτικές επίσης βιντεοπαρουσιάσεις σε παλαιά τεθέντα θέματα ΕΣΔΔΑ κληρωθέντα ή μη.
Υπάρχει σύνδεση της ύλης των φυλλαδίων με θέματα που έχουν πέσει στις εξετάσεις ΕΣΔΔΑ.
Τα μαθήματα είναι βιντεοσκοπημένα με κάμερα υψηλής ποιότητας(high definition) και προτζέκτορα οροφής.
Κάθε 4ωρη διδακτική συνάντηση είναι ''κομμένη'' σε 2 έως 6 βίντεοκαθένα εκ των οποίων έχει τίτλο που περιγράφει το περιεχόμενό του.
Έτσι η πλοήγηση του υποψηφίου στο μενού γίνεται εύχρηστη καιπροπαντός η αναζήτηση του συγκεκριμένου σημείου της ύλης ταχύτερη.

Α. Μικρομακροοικονομία: 72ώρες (16 μαθήματα)
Η Μίκρο είναι 6 τετράωρα μαθήματα, η Μάκρο 10 μαθήματα, Online μαθήματα-Επίλυση αποριών-λύσεις παλαιών-πιθανών θεμάτων: 2 μαθήματα.

Β. Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους: 80ώρες (20 μαθήματα)
Το Συνταγματικό Δίκαιο και η Δημόσια Διοίκηση 6+2=8 μαθήματα, το Ευρωπαϊκό Δίκαιο 6 μαθήματα και οι Πολ. Επιστήμες 6 μαθήματα επίσης, συνολικά 80ώρες.

Γ. Γενικές Γνώσεις και Δεξιότητες: 40ώρες (10 μαθήματα)
Οι Γενικές Γνώσεις κατηγοριοποιούνται με βάση τη συχνότητα των θεματικών εννοιών που έπεσαν στους 2 τελευταίους διαγωνισμούς σε:
α) Νεώτερη Ιστορία: 4 μαθήματα, β) Λεκτικές Δεξιότητες: 2 μαθήματα, Λογοτεχνία-Πολιτισμός: 1 μάθημα, Αναλυτική Σκέψη: 3 μαθήματα, Επικαιρότητα: 1 μάθημα)

Θα γίνουν προγραμματισμένες online συναντήσεις μέσω της πλατφόρμας όπου ο καθηγητής απαντά στις ερωτήσεις σας και όλες τις απορίες που είτε του θέτετε τη στιγμή εκείνη μέσω chat που τρέχει online είτε ζωντανά με μικρόφωνο, είτε μας τις έχετε δώσει στο e-mail του φροντιστηρίου και τις έχουμε δώσει ήδη εμείς στον καθηγητή από προηγουμένως.
Τις διδακτικές σημειώσεις του μαθήματος σε pdf μπορείτε να τις κατεβάζετε από την πλατφόρμα.
Επίσης στο e-mail σας θα σας στέλνουμε επιλεγμένα άρθρα οικονομικής και πολιτικής επικαιρότητας.
Είναι αναγκαίο να συμμετέχετε στις κατ' οίκον εργασίες που θα λαμβάνετε από τους εισηγητές. Θα απαιτούνται από εσάς έως 2 ώρες για να αναπτύσσετε θέματα προσομοίωσης που θα σας δίνουμε από το 2ο μάθημα κάθε ενότητας και μετά. Τα αναπτυγμένα θέματά σας, θα μας τα στέλνετε με σκαναρισμένα με e-mail και εμείς θα σας τα επιστρέφουμε όταν διορθωθούν από τους καθηγητές μας (με σχόλια, υποδείξεις, βαθμό κλίμακας 0-50 κ.λ.π.).

Β. ΑΑΔΕ

Στην εξ'αποστάσεως προετοιμασία για το διαγωνισμό της ΑΑΔΕ:

α) Θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τα μαθήματα βιντεοσκοπημένα όσες φορές θέλετε και όποτε θέλετε μέχρι και τον Ιούλιο με τη χρήση των κωδικών εισόδου σας στην πλατφόρμα.

β) Τις σημειώσεις όλων των μαθημάτων μπορείτε να τις ''κατεβάζετε'' άμεσα από την πλατφόρμα ώστε να έχετε ήδη μια εικόνα της παράδοσης που θα ακολουθήσει.

γ) Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα δύο πρώτα μαθήματα από το κάθε αντικείμενο δωρεάν.

δ) Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα on-line επαναληπτικά μαθήματα και να παρέμβετε θέτοντας απορίες είτε μέσω chat,είτε συνομιλώντας με τον εισηγητή.