Πλατφόρμα e-learning ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΛΛΙΝΤΖΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Ενημερώστε μας είτε τηλεφωνικά στο 2103300296-7, είτε μέσω του site μας, είτε στο pfkollintza@yahoo.gr για το ενδιαφέρον σας να εγγραφείτε στην πλατφόρμα ώστε να σας δώσουμε κωδικούς για την δωρεάν παρακολούθηση των πρώτων μαθημάτων του διαγωνισμού που επιθυμείτε

Α. ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ 2022
ας ενημερώνουμε ότι:

α) τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει νέο τμήμα προετοιμασίας για τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΕΠ  που θα γίνει το 2022 σε πρόγραμμα on-line (live) συναντήσεων.

β) οποτεδήποτε εγγραφείτε, μπορείτε να λάβετε (άμεσα σε λίγες ώρες) όλο το πρόγραμμα των ασύγχρονων μαθημάτων ΑΣΕΠ 2022 (Γλωσσικός-Αριθμητικός Συλλογισμός-Γενικές Γνώσεις-Εργασιακή Αποτελεσματικότητα) διάρκειας 160ωρών με τις αντίστοιχες σημειώσεις τους

ΜΑΘΗΜΑ ΕΝΑΡΞΗ ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
«ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ» (Γλωσσικός Συλλογισμός) Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 6-10μ.μ Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη

92 (32online+60ώρες ασύγχρονα)

Σαρίδης Μ. (Φιλόλογος, Διδάκτωρ Ελληνικής Ιστορίας Παν/μίου Αθηνών) 

«ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ» (Αξιολόγηση αποτελεσματικότητας & Ποιότητας εργασίας) Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 6-10μ.μ Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 68 (32online+36ώρες ασύγχρονα) Μωυσίδου Αγγελική (Μs Management-Διοικ. Ανθρωπίνου Δυναμικού)
«ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ» (Αναλυτική σκέψη-Αριθμητικός Συλλογισμός) Με το πέρας της Εργασιακής Αποτελεσματικότητας

64 (32online+32ώρες ασύγχρονα)

Παπαδάς Γ. (Μαθηματικός, Phd)

«ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ» (Ενότητα: Πολ.-Ευρωπ. θεσμοί) Με το πέρας του Γλωσσικού Συλλογισμού 80 (40online+40ώρες ασύγχρονα) Πελεκούδας Ν. (Υπ. Δρ. Πολ. Επιστημών Παντείου)

«ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΛΑΔΟΥ»

Θα ξεκινήσουν όταν ανακοινωθούν οι ενότητες ειδικοτήτων από τον ΑΣΕΠ

Για την παρακολούθηση των πρώτων δοκιμαστικών συναντήσεων, σε αυτό το πρόγραμμα,

απαιτείται να παραλάβετε κωδικούς σύνδεσης.

Για αυτό επικοινωνήστε με τη γραμματεία στα 2103300296-7 είτε στο e-mail: pfkollintza@yahoo.gr.


Στην προετοιμασία από απόσταση θα μπορείτε:

α) Να παρακολουθείτε on-line το μάθημα και να παρεμβαίνετε θέτοντας απορίες είτε μέσω chat, είτε συνομιλώντας με τον εισηγητή.

β) Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να βλέπετε και πάλι τα μαθήματα βιντεοσκοπημένα αρκετές φορές μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός με τη χρήση των κωδικών εισόδου σας στην πλατφόρμα.

γ) Αν κάποιο μάθημα δεν μπορέσετε να το παρακολουθήσετε, μπορείτε να το δείτε οποτεδήποτε.

δ) Τις σημειώσεις της κάθε συνάντησης του κάθε μαθήματος μπορείτε να τις ''κατεβάζετε'' από την πλατφόρμα. Είναι δακτυλογραφημένες σημειώσεις των καθηγητών και αντίστοιχα εγχειρίδια σύμφωνα με την ύλη.

ε) Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα πρώτα μαθήματα του κάθε αντικειμένου δοκιμαστικά.


Ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός περιλαμβάνει:
  • Εξέταση Γνώσεων γενικού περιεχομένου καθώς και Γνώσεων που συνδέονται με τη φύση των συγκεκριμένων κλάδων των προκηρυσσόμενων θέσεων
  • Δοκιμασία Δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας (γλωσσικός και αριθμητικός συλλογισμός, ανάλυση και επίλυση προβλημάτων, αξιολόγηση αποτελεσματικότητας και ποιότητας εργασίας)

Τα βιντεομαθήματα θα παραμένουν  βιντεοσκοπημένα καιθα τα βλέπετε (για τους εγγεγραμμένους υποψηφίους) απεριόριστες φορές έως και το πέρας των εξετάσεων


ΚΟΣΤΟΣ+ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

 

Πρόγραμμα on-line (σύγχρονων) βιντεομαθημάτων


«ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ»: 60 ώρες 
30 (Ο
nline Πρόγραμμα) + 30 (Επαναληπτικές από Φθινόπωρο)

Κόστος: 375 €

«ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ» (ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ - ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ): 60 ώρες 

30 (Οnline Πρόγραμμα) + 30 (Επαναληπτικές από Φθινόπωρο)

Κόστος: 550 €

«ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ» (ΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ): 48 ώρες 

24 (Οnline Πρόγραμμα) + 24 (Επαναληπτικές από Φθινόπωρο)

«ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ» (Αξιολόγηση αποτελεσματικότητας & Ποιότητας εργασίας): 40 ώρες 

24 (Οnline Πρόγραμμα) + 24 (Επαναληπτικές από Φθινόπωρο)

Κόστος: 325 €

Τιμή πακέτου μαθημάτων (Εφάπαξ)

850 € (από 1350€) έκπτωση 450

Τιμή πακέτου μαθημάτων σε 3 δόσεις

1100 € (από 1350€)έκπτωση 250

Για την παρακολούθηση του προγράμματος απαιτείται η δήλωση συμμετοχής έως 3 μέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης.

* Γνώσεις & Δεξιότητες: Το μάθημα θα δομηθεί στις αναγραφόμενες διδακτικές ενότητες. Διαθέτουμε πολλές χιλιάδες ερωτήσεων στο μάθημα αυτό που σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτουμε σε πλήθος παρεμφερών διαγωνισμών με το ίδιο μάθημα ή παραλλαγές του, (Διαγωνισμός Υ.Π.Α, Εθνική Τράπεζα, ΜΟΔ, Τεστ Δεξιοτήτων κ.λ.π) καθιστά απαραίτητη την προετοιμασία των υποψηφίων στο φροντιστήριό μας για να εξασφαλίσουν την επιτυχία τους.

Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος εγγραφής.  Αυστηρά ολιγομελή τμήματα.  Στα δίδακτρα περιλαμβάνονται και οι σημειώσεις.Α. ΕΣΔΔΑ

Α) Γενικές πληροφορίες
Καλύπτουμε βιντεοσκοπημένα τα μαθήματα της Οργάνωσης & Λειτουργίας του Κράτους, της Μικρομακροοικονομίας και των Γενικών Γνώσεων για το διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ, τα οποία έχουμε ανεβάσει στην πλατφόρμα.


Δεν υπάρχουν μαθητές στην τάξη και έτσι το μάθημα είναι σαν ΄΄ιδιαίτερο΄΄. Τα μαθήματα είναι βιντεοσκοπημένα με κάμερα υψηλής ποιότητας (high definition) και προτζέκτορα οροφής.

Υπάρχουν ειδικά βίντεο με εμβάθυνση σε θέματα θεωρίας, αναλυτικές απαντήσεις στα ειδικευμένα ερωτήματα των φυλλαδίων στη Μίκρο-Μάκρο, και αναλυτικές επίσης βιντεοπαρουσιάσεις σε παλαιά τεθέντα θέματα ΕΣΔΔΑ (Κράτους-Οικονομίας) κληρωθέντα ή μη.

Κάθε 4ωρη διδακτική συνάντηση είναι''κομμένη'' σε 2 έως 6 βίντεο καθένα εκ των οποίων έχει τίτλο που περιγράφει το περιεχόμενό του.  Έτσι η πλοήγηση του υποψηφίου στο μενού γίνεται εύχρηστη και προπαντός η αναζήτηση του συγκεκριμένου σημείου της ύλης ταχύτερη. 


Β) Τρόπος μελέτης παρακολούθησης προγράμματος βιντεομαθημάτων - e-learning ΕΣΔΔΑ
Με το που εγγράφεστε στο πρόγραμμα βιντεομαθημάτων e-learning, ''ανοίγουν'' όλα τα μαθήματα τα οποία έχετε πάρει.

Αν π.χ. πάρετε όλο το πακέτο, από διδακτικής πλευράς σας προτείνουμε να παρακολουθείτε παράλληλα ανά εβδομάδα ισομερώς τα 2 βασικά μαθήματα, ξεκινώντας από Μίκρο (και ύστερα τη Μάκρο) αφενός και παράλληλα Συνταγματικό και Πολ. Επιστήμες (διότι συνδέονται εννοιολογικός αλλά και εξεταστικός) αφήνοντας το Ευρωπαϊκό για αργότερα. Μεγάλη βαρύτητα πρέπει να δώσετε στις αναλυτικές παρουσιάσεις: α) των παλαιών τεθέντων θεμάτων και β) σε πιθανά προς εξέταση θέματα.

Προφανώς υπάρχει η επιλογή να παρακολουθεί κανείς (όταν έχει αρκετές προγενέστερες γνώσεις είτε έχει ξαναδώσει άλλη φορά) όποια διδ. συνάντηση οποιουδήποτε μαθήματος επιθυμεί.

 Γ) Αποθηκευμένα βιντεομαθήματα

 
Τα βιντεομαθήματα για το διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ, θα παραμένουν  βιντεοσκοπημένα και θα τα βλέπετε (για τους εγγεγραμμένουςυποψηφίους) όποτε θέλετε, μέχρι να γίνει ο επόμενος διαγωνισμός, με τουλάχιστο υπερτριπλάσιο χρόνο (700ώρες)από τη χρονική διάρκεια των μαθημάτων.
Τηνπαρακολούθηση των μαθημάτων μπορείτε να την κατανείμετε χρονικά ''κατά τοδοκούν'' σε όλο το χρονικό φάσμα από τότε που θα γραφτείτε έως να γίνει οδιαγωνισμός.  Πιστεύουμε πως με αυτό τον τρόπο αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες για επίτευξη αρκετά υψηλότερης βαθμολογίας στο γραπτό διαγωνισμό.

 
Δ) Συμμετοχή στις κατ’ οίκον εργασίες
Είναι αναγκαίο να συμμετέχετε στις κατ' οίκον εργασίες που θα λαμβάνετε από τους εισηγητές. Θα απαιτούνται από εσάς έως 2 ώρες για να αναπτύσσετε τα θέματαπροσομοίωσης που θα παίρνετε.
Τα αναπτυγμένα θέματά σας, θα μας τα στέλνετε σκαναρισμένα με e-mail και εμείς θα σας τα επιστρέφουμε όταν διορθωθούν από τους καθηγητές μας (με σχόλια, υποδείξεις, βαθμό κλίμακας 0-50κ.λ.π.). . Αυτές είναι 6έως 10 ανά μάθημα περίπου. Μπορείτε να μας τις στέλνετε όποτε θέλετε. Συνιστάταινα μας τις στέλνετε όταν θα έχετε προχωρήσει στη μελέτη των σημειώσεων και τη παρακολούθηση της επίλυσης θεμάτων ώστε να έχετε το κατάλληλο γνωστικό υπόβαθρο.

 
Ε) Οn-line συναντήσεις.


Για τις ζωντανές παρακολουθήσεις, στο τέλος της Μίκρο, στο τέλος της Μάκρο, στο τέλος του Συνταγματικού, του Ευρωπαϊκού και των Πολ. Επιστημών (πρακτικά από την Άνοιξη του 2019), γίνονται online συναντήσεις μέσω της πλατφόρμας όπου ο καθηγητής απαντά στις ερωτήσεις σας καιόλες τις απορίες που είτε του θέτετε τη στιγμή εκείνη μέσω chat που τρέχειonline είτε ζωντανά με μικρόφωνο, είτε μας τις έχετε δώσει στο e-mail του φροντιστηρίου και τις έχουμε δώσει ήδη εμείς στον καθηγητή από προηγου ένως.
Οποιαδήποτε όμως ερώτηση-απορία κ.λ.π.μπορείτε να μας τις στέλνετε στο e-mail του φροντιστηρίου οποτεδήποτε και να σας απαντάμε μέσω των καθηγητών μας άμεσα.
Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να μας τηλεφωνείτε οποτεδήποτε από 11π.μ έως 8μ.μ.


ΣΤ) Διάρκεια μαθημάτων
Α. Μικρομακροοικονομία: 72ώρες (18μαθήματα)
Η Μίκρο είναι 6 τετράωρα μαθήματα, η Μάκρο 10 μαθήματα, Online μαθήματα-Επίλυση αποριών-λύσεις παλαιών-πιθανώνθεμάτων: 2 μαθήματα.


Β. Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους: 80ώρες (20 μαθήματα)
Το Συνταγματικό Δίκαιο και η Δημόσια Διοίκηση 6+2=8 μαθήματα, το Ευρωπαϊκό Δίκαιο 6 μαθήματα και οι Πολ. Επιστήμες 6μαθήματα επίσης, συνολικά 80ώρες.


Γ. Γενικές Γνώσεις και Δεξιότητες: 40ώρες (10 μαθήματα)
Οι Γενικές Γνώσεις κατηγοριοποιούνται μεβάση τη συχνότητα των θεματικών εννοιών που έπεσαν στους 2 τελευταίουςδιαγωνισμούς σε:
α) Νεότερη Ιστορία: 4 μαθήματα, β)Λεκτικές Δεξιότητες: 2 μαθήματα, γ) Λογοτεχνία-Πολιτισμός: 1 μάθημα, δ) ΑναλυτικήΣκέψη: 3 μαθήματα, ε) Επικαιρότητα: 1 μάθημα)

 
Ζ) Τρόπος παραλαβής σημειώσεων
α) Τις διδακτικές σημειώσεις της κάθε διδακτικής συνάντησης των μαθημάτων μπορείτε να τις κατεβάζετε σε pdf από την πλατφόρμα.
β) Επιπρόσθετα στο e-mail σας θα σαςστείλουμε:
i)) επιλεγμένα άρθρα οικονομικής και πολιτικήςεπικαιρότητας.
ii) τμήματα από εγχειρίδια επιλεγμένης βιβλιογραφίας για κάθε διδ. ενότητα, (που συνδέεονται με τη συγκεκριμένη διδασκαλίατης τρέχουσας διδακτικής ενότητας)


Β.ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

Καλύπτουμε βιντεοσκοπημένα όλα ταμαθήματα για το διαγωνισμό των Ακολούθων Πρεσβείας, συνολικής προετοιμασίας 220 ωρών!!, τα οποία σταδιακά αναπτύσσουμε στην πλατφόρμα. 
Αυτά θα παραμένουν  βιντεοσκοπημένα και θα τα βλέπετε (για τους εγγεγραμμένους υποψηφίους) όσες φορές θέλετε μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός.

 
Τα μαθήματα είναι βιντεοσκοπημένα σε αίθουσα του φροντιστηρίου με κάμερα υψηλής ποιότητας (high definition) και προτζέκτορα οροφής. 


Κάθε 4ωρη διδακτική συνάντηση είναι''κομμένη'' σε 2 έως 6 βίντεο καθένα εκ των οποίων έχει τίτλο που περιγράφει τοπεριεχόμενό του.

 
Έτσι η πλοήγηση του υποψηφίου στο μενού γίνεται εύχρηστη και προπαντός η αναζήτηση του συγκεκριμένου σημείου τηςύλης ταχύτερη.

·    Δεν υπάρχουν μαθητές στην τάξη.

·    Κάθε 4ωρη διδακτική συνάντηση είναι ''κομμένη'' σε 2έως 6 βίντεο καθένα εκ των οποίων έχει τίτλο που περιγράφει το περιεχόμενό του.Έτσι η πλοήγηση του υποψηφίου στο μενού γίνεται εύχρηστη και προπαντός η αναζήτηση του συγκεκριμένου σημείου της ύλης ταχύτερη.

·    Υπάρχουν ειδικά βίντεο με εμβάθυνση σε θέματα θεωρίας, αναλυτικές απαντήσεις στα ειδικευμένα ερωτήματα των φυλλαδίων, και αναλυτικές επίσης βιντεοπαρουσιάσεις σε παλαιά τεθέντα θέματα κληρωθέντα ή μη.

·    Τα βιντεομαθήματα για το διαγωνισμό τωνΑκολούθων Πρεσβείας,θα παραμένουν  βιντεοσκοπημένα καιθα τα βλέπετε (για τους εγγεγραμμένους υποψηφίους) όσες φορές θέλετε μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός.

·    Τον τελευταίο μήνα πριν το διαγωνισμό, γίνονται online συναντήσεις μέσω της πλατφόρμας όπου ο καθηγητής απαντά στις ερωτήσεις σας και όλες τις απορίες που είτε του θέτετε τη στιγμη εκείνη μέσω chat που τρέχει online είτε ζωντανά με μικρόφωνο, είτε μας τις έχετε δώσει στο e-mail του φροντιστηρίου και τις έχουμε δώσει ήδη εμείς στον καθηγητή από προηγουμένως.

·    Τις διδακτικές σημειώσεις του μαθήματος σε pdf μπορείτε να τις κατεβάζετε από την πλατφόρμα.

·    Στο e-mail σας θα λαμβάνετε επίσης τμήματα επιλεγμένης βιβλιογραφίας που θα συνοδεύουν τις δακτυλογραφημένες σημειώσεις του εισηγητή 


Γ. ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ


Καλύπτουμε βιντεοσκοπημένα τα μαθήματα γιατο Συνταγματικό, Αστικό Δίκαιο και Γενικό ποινικό Δίκαιο για τις Κατατακτήριες εξετάσεις Νομικής, συνολικής προετοιμασίας 116 ωρών!!, τα οποία σταδιακά αναπτύσσουμε στην πλατφόρμα. Αυτά θα παραμένουν  βιντεοσκοπημένα και θα τα βλέπετε (για τους εγγεγραμμένους υποψηφίους) όσες φορές θέλετε μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός του 1ουσταδίου.

 Τα μαθήματα είναι βιντεοσκοπημένα με κάμερα υψηλής ποιότητας (high definition) και προτζέκτορα οροφής.

 Κάθε 4ωρη διδακτική συνάντηση είναι ''κομμένη'' σε 2 έως 6 βίντεο καθένα εκ των οποίων έχει τίτλο που περιγράφει το περιεχόμενό του.

 Έτσι η πλοήγηση του υποψηφίου στο μενού γίνεται εύχρηστη και προπαντός η αναζήτηση του συγκεκριμένου σημείου της ύλης ταχύτερη.

 Δεν υπάρχουν μαθητέςστην τάξη.

 Υπάρχουν ειδικά βίντεο με εμβάθυνση σε θέματαθεωρίας, αναλυτικές απαντήσεις στα ειδικευμένα ερωτήματα των φυλλαδίων και αναλυτικές επίσης βιντεοπαρουσιάσεις σε παλαιά τεθέντα θέματα κληρωθέντα ή μη.

 Τα βιντεομαθήματα για τις Κατατακτήριες εξετάσεις Νομικής, θα παραμένουν  βιντεοσκοπημένα και θα τα βλέπετε (για τους εγγεγραμμένους υποψηφίους) όσες φορές θέλετε μέχρι να γίνουν οι εξετάσεις το Δεκέμβριο.

Δ. ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ


Α) Γενικέςπληροφορίες

 Καλύπτουμε τα μαθήματα του Αστικού, της Πολιτικής Δικονομίας, του Εμπορικού,του Ποινικού, της Ποινικής Δικονομίας, των Αγγλικών και της Γενικής Παιδείας γιατο διαγωνισμό της ΕΣΔΙ Πολιτικής-Ποινικής Κατεύθυνσης και Ειρηνοδικών, τα οποία καιανεβάζουμε στην πλατφόρμα.

΄Δημιουργούμε ασύγχρονα βιντεομαθήματα, (οπότε και ακολουθούν την επικαιρότητα του 2021) δημιουργημένα από καθηγητές σε άδεια αίθουσα (απουσία μαθητών για βέλτιστη ποιότητα διδασκαλίας), και με online συναντήσεις που θα γίνουν όταν ανακοινωθεί ο διαγωνισμός.

Έχουμε ειδικά βίντεο με αναλυτικές επίσης βιντεοπαρουσιάσεις σε παλαιά τεθέντα θέματα των ως άνω διαγωνισμών και επίλυση πρακτικών ανά διδακτική ενότητα όπως και σύνθετα και πολυθεματικά.

Δεν αναλύουμε τη θεωρία την οποία είτε μπορείτε να τη βρείτε από τα πάμπολλα εγχειρίδια που κυκλοφορούν αλλά επιμένουμε στην λύση όσο το δυνατό πιο αντιπροσωπευτικών πρακτικών.

Τις εκφωνήσεις των θεμάτων τις κατεβάζετε από την πλατφόρμα, όπως επίσης και δακτυλογραφημένες σημειώσεις της θεωρίας

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει,

1. Αστικό Δίκαιο & Πολιτική Δικονομία
2. Ποινικό Δίκαιο-Ποινική Δικονομία
3. Εμπορικό Δίκαιο
4. Ξένη Γλώσσα (Αγγλικά)
5. Γενική Παιδεία
6. Ευρωπαϊκό Δίκαιο